Bemutatkozás

1988.november.27.-én születtem Salgótarjánban.Általános iskolai tanulmányaimat Zagyvapálfalván, az Arany János iskolában végeztem. Jelenleg 2007 júniusában a Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem.2007 szeptemberétől a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola I.éves hallgatója vagyok.

Tízévesen kezdtem el asztaliteniszezni. Először csak a haverokkal, majd később versenyszerűen is. Az alapütésekkel Juhász Imre bácsi ismertetett meg és ő volt aki elvitt a korosztályos ranglista versenyekre az ép versenyzők közé.

2002-ben kapcsolódtam be a nemzetközi parasport versenyekbe,-köszönhetően Papp Dezsőnek,aki jelenleg az edzőm- ahol 4 év alatt jelentős sikereket értem el. 2004-ben részt vettem Athénban a Paralimpiai Játékokon. Itt csapatban-Bereczki Dezső,Bereczki Zsolt,Zborai Gyula oldalán-6. helyezést értünk el.

Jelenleg a BVSC NB I-es csapatában játszom,és készülök az október közepén kezdődő mozgássérült EB-re,amely a szlovéniai Kranjska Gorában kerül megrendezésre.

Ezzel a web oldallal az a célom,hogy megismertessem az embereket a parasporttal, annak eredményeivel,és felhívjam a figyelmet arra, hogy mozgássérülten is lehet versenyezni.

Csonka Andris